E-post: orestproductions@gmail.com
Telefon: 0763 48 28 12

Alla priser gäller för både Mac och PC! Observera att kostnad för eventuell hårdvara som hårddisk, ramminne och fläktar tillkommer.

Nu erbjuder vi teknisk support via e-post. Vår support via e-post kostar 150 kronor inklusive moms. Vi ger support på följande enheter: datorer (Mac & PC) och kringutrustning, TV-apparater, DVD-spelare, Blu Ray-spelare och surfplattor. E-post: orestproductions@gmail.com
Vi erbjuder också ”på platsen” support, gäller inom Falkenbergs kommun. Ett besök kostar 700 kronor inklusive moms. Supporten gäller installation av teknisk utrustning som datorer, skärmar, skrivare, TV-apparater, Blu Ray-spelare samt installation av programvara, virusrensning och enkel installation av hårdvara som ramminne och hårddiskar. Vid systemkrasch ber vi er istället att lämna in er dator till oss. Boka ert besök via e-post: orestproductions@gmail.com

Felsökning: 300 kronor inklusive moms (oavsett vilken dator du har). Observera att detta ingår vid ett hembesök.

Erbjudande: Om din dator (bärbar eller stationär) är fullt fungerande men känns seg har vi en bra lösning! Lämna in din dator och få tillbaka den snabbare! Vi klonar din hårddisk till en SSD-hårddisk som är blixtsnabb. Hårddisken är den avgörande faktorn när det gäller att starta upp datorn, starta program och är också extremt viktig vid ljud- och bildredigering. Om du har en bärbar dator och bär omkring på den kan du till slut förstöra din mekaniska hårddisk (en nål som repar sönder den). Med en SSD-hårddisk kan du bära omkring den utan att riskera krasch.
Alternativ 1: Kloning och installation av en 256gb SSD-hårddisk av märket Crucial – 1 600 kronor inklusive moms
Alternativ 2: Kloning och installation av en 512gb SSD-hårddisk av märket Crucial – 2 450 kronor inklusive moms

Om du vill behålla din gamla hårddisk kan vi antingen installera den som nummer 2 i din dator (går oftast inte på en bärbar då det bara finns plats för 1 hårddisk) eller göra om den till en extern hårddisk för t.ex. backup. Hör med oss om pris!

Vi kan rädda din hårddisk: Det finns olika alternativ. Har du en extern hårddisk kan vi överföra informationen från den skadade hårddisken till den externa. Alternativt köper du en extern hårddisk av oss.
Pris utan extern hårddisk: 500 kronor inklusive moms
Pris med extern hårddisk på 1 terrabyte: 1 200 kronor inklusive moms
OBS! Vi testar alltid hårddisken först! Om vi inte kan rädda informationen betalar du ingenting!

Installation av ramminne: 200 – 300 kronor inklusive moms

Installation av ny hårddisk: 200 – 300 kronor inklusive moms

Installation av grafikkort: 200 – 300 kronor inklusive moms

Vi utför också ominstallationer, backup, installation av gratis virusskydd från Microsoft/Lavasoft med mera. Hör med oss!